Webdesign

Iedere website moet mee gaan met zijn tijd. Nieuwe innovatie’s zorgen ervoor dat we tegenwoordig website’s al lang niet meer alleen op een computer bekijken. Daarom ontwikkelen wij website’s die op iedere apparaat een ‘wauw-effect’ geven.

Mede door onze kennis van ontwerpen, fotografie en videografie kunnen we van jouw bedrijf of project een prachtig online visitekaartje neerzetten. Daarbij zorgen wij ervoor dat je zelf op je eigen website kan inloggen zodat je zelf nieuwsitems kan toevoegen en niet hoeft te wachten op kleine aanpassingen op je website. Kom je er niet uit? Neem gerust contact op!

Pijlsnel online

Ondersteuning met hosting

Branding

Bij een huisstijl komt veel meer kijken dan alleen een logo. Wij verzorgen een herkenbare huisstijl die de juiste uitstraling heeft om jouw bedrijf op de kaart te zetten. Tevens ontvang je bij ons een sheet die laat zien hoe je jouw huisstijl moet gebruiken zodat het de juiste hoogwaardige uitstraling blijft hebben. 

Voor elk nieuw huisstijl ontwerp hebben wij een standaard stappenplan samengesteld. Deze formule zorgt ervoor dat wij als ontwerper en jij als klant op een lijn zitten en samen tevreden zijn met het eindresultaat.

Samen naar een mooi eindresultaat

Ondersteuning met invoering & drukwerk

Online Uitingen

Iedere webpagina ziet er anders uit. Wij zorgen ervoor dat jouw website opvalt tussen alle andere. Zo zijn we in staat om opvallende web-banners te ontwikkelen. In de huidige tijd zijn dat vaak al niet meer statische banners, maar zijn dit vaak video’s of slideshows die gelijk een inkijkje geven in jouw onderneming. 

Maar er zijn natuurlijk veel meer online uitingen te bedenken. Zo ontwikkelen wij ook digitale nieuwsbrieven die gestuurd kunnen worden naar alle klanten. Ideaal als je een nieuwe dienst of product wilt aanbevelen aan een brede groep klanten. Wij ondersteunen je met het gehele traject: van het uitwerken van jouw ideeën naar een actie oproepende nieuwsbrief in de inbox van jouw klanten. Resultaten zijn bij een goed klantenbestand al vaak merkbaar binnen een uur.

Jouw ideeën uitgewerkt

Ondersteuning met toepassen & verzenden

Social Media

De wereld van Social Media veranderd met de dag, er komen nieuwe functie’s uit bij bestaande media, of er komt een nieuw medium razendsnel op die de markt veroverd. Wij zitten bovenop de nieuwste ontwikkelingen en kunnen adviseren wat voor een bericht of advertentie het beste past bij jouw doelen. 

Wij geven jouw social-media bericht extra kracht door een doelgerichte vormgeving toe te passen, een effectieve video of afbeelding te ontwerpen die aansluit op het medium waarop het geplaatst wordt en een eventuele doorgedachte advertentie te koppelen aan een bericht waardoor het bereik van de advertentie flink vergroot wordt. 

Aanbevelingen voor het juiste gebruik

Op weg naar nieuwe klanten

Fotografie

Fotografie is een erg breed begrip en met de huidige ontwikkelingen van smartphones bereikbaar voor iedereen. Wij weten ons te onderscheiden in productfotografie. Wij zorgen ervoor dat elk product dat jouw bedrijf wil aanbieden ‘pixel-perfect’ op jouw website of folder staat. Elke foto wordt ‘vrijstaand’ aangeleverd zodat deze gemakkelijk is te gebruiken voor een ieder. Er worden speciale technieken toegepast om ook lastige producten, zoals draden en reflecterende producten keurig op de foto te krijgen.

Tevens zijn wij ook gespecialiseerd in dierenfotografie (lees: duiven) bekijk voor meer informatie hierover op www.reicojanssen.com

Ook luchtfoto's zijn mogelijk

Geen product te gek

Videografie

Een promotiefilm kan jouw onderneming fantastisch op de kaart zetten. We hebben al verschillende promotiefilms gemaakt met in het oog springende luchtopnames. Wij beschikken over een drone en een licentie om op vele plekken luchtopname’s te kunnen en mogen maken.

Videobewerking zorgt ervoor dat de video een professionele uitstraling krijgt. Video’s kunnen gebruikt worden op elke manier. Denk hierbij aan een video op youtube, een televisie in een showroom of in een bericht op social media.

Prachtige luchtopnames

Laat in no-time zien waar je voor staat